Riool Ontstoppen 
Beverwijk

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Beverwijk

Riool Ontstoppen Beverwijk? Denkt u last te hebben van een verstopt riool omdat het water in de wc slecht weg loopt? Of hoort u een gek borrelend geluid uit de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) rioolverstopping.
Rioolverstoppingen zijn lastig om zelf op te lossen want de blokkades bevinden zich meestal wat dieper in het riool. Hierdoor heeft u waarschijnlijk niet de apparatuur in huis om het probleem op te lossen. Ontstoppingsbedrijf Beverwijk beschikt over professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen verhelpen.

Ontstoppingsdienst Beverwijk adviseert u om snel te handelen op het moment dat u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Hoe langer er gewacht wordt, des te erger de verstopping wordt.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Beverwijk zodat u zeker weet dat uw verstopping wordt verholpen! Riool Ontstoppen Beverwijk staat voor u klaar! Neem contact op via 0251 301 948.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Beverwijk

Services

Ontstoppingsbedrijf Beverwijk

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0251 301 948

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Beverwijk. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Beverwijk.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Beverwijk

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsbedrijf die uw verstopping zo snel mogelijk komt verhelpen? Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Beverwijk aan het juiste adres!
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of riool zelf is.

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Het werkgebied van ons is Beverwijk en omgeving. Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Wilt u Ontstoppingsdienst Beverwijk inschakelen voor rioolwerkzaamheden? Bel dan voor een afspraak naar 0251 301 948.

Riool Ontstoppen Beverwijk
Beverwijk Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Beverwijk
Beverwijk Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een rioolverstopping ontstaat meestal na verloop van tijd. Het begint meestal met een kleine ophoping die zich vastkleeft aan de binnenwand van de afvoer en hard wordt als het opdroogt. Daardoor kan nog meer vuil blijven steken achter de ophoping.
De ophoping van vet, olie, etensresten, haren, etc. wordt steeds groter en groter totdat er uiteindelijk geen water meer langsheen kan stromen. Dit proces kan soms maanden duren.

Het is dus belangrijk dat er een goede doorstroming is zonder ophopingen. Een verkeerd aangelegd riool met onnodig veel bochten kan voor een verminderde doorstroming zorgen waardoor er eerder ophopingen ontstaan.

Ook een verouderd riool kan ook de oorzaak zijn van een verstopping. Vroeger werd de riolering aangelegd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier vrij gemakkelijk doorheen groeien en veroorzaken regelmatig een blokkade.

Tegenwoordig wordt de riolering aangelegd met kunststof PVC-buizen. Deze rioolbuizen zijn veel sterker dan gresbuizen. Hierdoor is de kans dat boomwortels voor een verstopping zorgen vele malen kleiner.

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Beverwijk via 0251 301 948.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf het riool te ontstoppen. Er zijn verschillende methodes die u kunt toepassen om de verstopping te verhelpen. De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Beverwijk hebben op deze pagina uitgelegd welke stappen u kunt doorlopen om uw rioolprobleem op te lossen.
Wilt u liever een professional inschakelen om uw rioolprobleem op te lossen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Beverwijk.

Allereerst is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zit. Hebben alle afvoeren problemen met de doorstroming van water? Of is het bijvoorbeeld alleen de wc of de gootsteen die niet goed doorloopt?

Indien de plaats van de verstopping nog onduidelijk is kunt u in alle afvoeren een emmer water leeggieten. Als het water niet goed doorstroomt weet u tussen welke afvoer en het riool de verstopping zit.

Afhankelijk van de plaats van de verstopping kunt u een ontstoppingsmethode kiezen. Deze methodes worden hieronder apart uitgelegd.

Is het u niet gelukt om de plaats van de verstopping op te sporen? Of wilt u de zekerheid hebben dat het goed opgelost wordt? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Beverwijk via 0251 301 948.

Beverwijk Wc Verstopt
Riool Verstopt Beverwijk
Ontstoppingsdienst Beverwijk
Riool Ontstoppen Beverwijk Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een rioolverstopping kan verhelpen worden met een ontstoppingsveer als de blokkade niet te diep in het riool zit. Als dat wel het geval is zal een erkend ontstoppingsbedrijf langs moeten komen met een professionele veermachine.
Wij raden u aan om voorzichtig te werk te gaan met de ontstoppingsveer. Een afvoerbuis is meestal gemaakt van kunststof en de ontstoppingsveer van staal. Hierdoor kunt u bij verkeerd gebruik schade aanrichten aan de afvoer en in het ergste geval een leidingbreuk/lekkage veroorzaken.

U dient de kop van de ontstoppingsveer zo ver mogelijk in de afvoer te duwen. Onderweg zult u bochten tegenkomen. Hier kunt u langsheen manoeuvreren door op gevoel te spelen en te draaien met de veer. U voelt dan vanzelf dat u de kop langs de bocht heen duwt.

Denkt u de verstopping bereikt te hebben? Dan kunt u de blokkade losmaken van de afvoerwand door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Doe dit met beleid en niet met lompe kracht om schade aan de afvoer te voorkomen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Als het water nog enigszins doorloopt kunt u proberen om de blokkade weg te spoelen met een hogedrukreiniger. Het wordt niet aangeraden als het water helemaal niet meer weg loopt. Dan komt al het water dat u in de afvoer spuit met dezelfde kracht weer naar boven.

Wilt u toch een poging doen om het riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe de kop van de hogedrukreiniger dan zover mogelijk in de afvoer zodat er zoveel mogelijk kracht komt op de blokkade. Indien het water goed doorstroomt kunt het riool een aantal minuten doorspoelen om de wanden zo goed mogelijk schoon te maken.

Komt het water met dezelfde kracht weer omhoog? Dan is het verstandig om te stoppen en een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Zo weet u zeker dat het snel en vakkundig wordt opgelost.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Beverwijk
Beverwijk Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Beverwijk
Ontstoppen Riool Beverwijk

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda (zuiveringszout) kan erg effectief zijn voor het verhelpen van verstoppingen. Dit komt doordat soda een ontvettende werking heeft. Hierdoor komt de aanslag van vet e.d. los van de afvoerwand en heeft de verstopping de kans om los te komen.
Het ontstoppen met soda gaat als volgt in zijn werk. Eerst doet u een kopje soda in de afvoer. Hier kunt u ook nog een kopje azijn bij doen voor een sterker effect. Dit zijn beide natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor de afvoer, uw gezondheid, of het milieu. Dit laat u een nacht inwerken.

De volgende dag giet u een emmer met heet water (met eventueel nog een kop soda en azijn) leeg in de afvoer. Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk te houden zodat u zoveel mogelijk druk creëert op de verstopping.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Wij raden het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af. Deze middelen bevatten chemicaliën die slecht voor de afvoer, uw gezondheid, en het milieu.
De bijtende werking van de chemicaliën tast de binnenwanden van de afvoer aan. Ook kunt u een chemische verbranding krijgen als het middel op uw huid komt. Daarnaast komen er dampen vrij die u niet in moet ademen. Dit is schadelijk voor uw luchtwegen.

Wij worden regelmatig gebeld door mensen die hun afvoer al hebben proberen te ontstoppen met ontstoppingsmiddelen. Veel middelen werken niet en daarnaast wordt het middel ook hard als het opdroogt in de afvoer. Dan wordt de verstopping alleen maar erger.

Tot slot het milieu. Al die chemicaliën vervuilen het rioolwater en moeten ook weer afgebroken worden. Dit is niet goed voor het milieu. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen daarom zoveel mogelijk moeten voorkomen.

Ontstoppen Wc Beverwijk
Beverwijk Ontstoppen Afvoer
Beverwijk Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Beverwijk

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Ontstoppingsbedrijf Beverwijk staat 24/7 klaar om u te helpen met uw rioolproblemen.
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Beverwijk beschikken over een schat aan ervaring met het oplossen van alle soorten rioolproblemen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van professionele machines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

WIj zijn 24/7 bereikbaar om u te helpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Beverwijk via 0251 301 948.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Beverwijk
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Beverwijk rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0251 301 948

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Beverwijk

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Beverwijk

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Beverwijk!

Afvoer Ontstoppen Beverwijk

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Beverwijk

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Beverwijk

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Beverwijk

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Beverwijk

Al sinds 1992 helpt Ontstoppingsdienst Beverwijk particulieren en bedrijven met allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een toilet, gootsteen, douche, bad of het riool. Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

Naast het ontstoppen van een verstopping, kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Daarnaast helpen wij u graag met het aanleggen en vervangen van de riolering.

Heeft u een verstopte afvoer? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Beverwijk voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0251 301 948. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Beverwijk te werk?
Allereerst plant u een afspraak in bij Ontstoppingsbedrijf Beverwijk. Er wordt dan met u een tijdblok afgesproken waarin de monteur bij u langs komt.

Op locatie doen wij altijd eerst onderzoek. Wij bepalen waar de verstopping zit en hoe dit het best opgelost kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave.

In de prijsopgave geeft onze vakman aan hoeveel tijd er nodig is en welke materialen en/of gereedschappen er ingezet moeten worden. Wij gaan pas aan de slag zodra u akkoord bent.

Heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0251 301 948.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Natuurlijk, dit kunt u doen door zo snel mogelijk contact op te nemen via 0251 301 948.

Het is mogelijk dat de verstopping tijdelijk is verholpen. Wij adviseren om de situatie dan te bespreken. Een verstopping die niet goed ontstopt is komt meestal weer terug.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Er wordt een tijdblok met u afgesproken tijdens het maken van de afspraak. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

Mocht de monteur iets eerder of later op locatie zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn vooraf lastig in te schatten, dit verschilt per klus.

Om vervelende financiële verrassingen te voorkomen maakt de monteur vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin of via een tikkie. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst! Indien gewenst kunt u ook contant betalen.
Ontvang ik een factuur?
Ja, u krijgt achteraf een factuur via de mail waarin alles duidelijk staat vermeld.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0251 301 948.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0251 301 948 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Beverwijk uit?
Ontstoppingsbedrijf Beverwijk is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. In principe kunnen wij alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping verhelpen?

Dus heeft u een verstopping in uw wc, gootsteen. wastafel, douche, bad, stortbak, hemelwaterafvoer, of toch een andere afvoer? Wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij afvoeren en riool ook reinigen met een speciale hogedruk machine. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en stankoverlast. Ook gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten.

Verder kunnen wij u ook helpen bij een leidingbreuk of een verzakking in het riool. Tijdens een rioolinspectie kunnen wij met onze rioolcamera precies bepalen waar de problemen zich voordoen. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben ook veel ervaring met het repareren, vervangen en aanleggen van riolering. Door ons werk als ontstoppingsdienst weten wij ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Regio Beverwijk is ons werkgebied. Het maakt verder niet uit waar u precies woont in Beverwijk of in de omgeving, wij rekenen geen voorrijkosten!